De Beursberichten: groene cijfers voor Canopy en High Tide in week 33

Voor Canopy Growth en High Tide aandeelhouders was het een goede week, maar de andere aandeelhouders zullen minder blij zijn.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 33

Tot voor kort hadden we vijf bedrijven, maar door een fusie en een beursgang volgen we voortaan in De Beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 18,88 dollar waard na een stijging van 3,28%. Een week later is het aandeel gedaald naar 17,27 dollar: een stijging van 8,53%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een stijging van zo’n 2,43% naar 14,30 dollar. Een week later is het aandeel weer gedaald naar 13,26 dollar: een daling van 7,27%. En dat is best opvallend, want Tilray maakte bekend deze week $165,8 miljoen in het Amerikaanse MedMen te investeren.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Aurora kende vorige week een stijging van 3,03% naar 7,14 dollar per aandeel. Vandaag staat het aandeel op 6,69 dollar en is het aandeel dus weer gedaald met 6,3%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 6,92 dollar na een daling van 2,67% ten op zichte van de week daar weer voor. Vandaag is het 6,40 dollar waard: een daling van 7,51%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 6,13 waard na een daling van 4,37%. Het aandeel is sindsdien weer gestegen en staat nu op 7,17 dollar: een stijging van 16,96%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 2,59 dollar per aandeel na een daling van 19,81%. Vandaag is het 2,23 dollar waard: wederom een daling van 13,89%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Groene cijfers voor Canopy en High Tide in week 33

Voor Canopy Growth en High Tide aandeelhouders was het een goede week, maar de andere aandeelhouders zullen minder blij zijn.