De Beursberichten: nog grotere verliezen op de beurs in week 48

Vorige week was al dramatisch, maar week 48 is nog dramatischer op de beurs. Tijd voor De Beursberichten van week 48!

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 48

Tot voor kort hadden we zes bedrijven, maar doordat Village Farms International (NASDAQ:VFF) meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland is geworden, gaan we die voortaan ook volgen in De Beursberichten naast Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 11,87 dollar waard na een daling van 12,72%. Een week later is het aandeel weer verder gedaald naar 9,94 dollar: een daling van 16,25%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een daling van zo’n 11,67% naar 10,90 dollar. Een week later is het aandeel weer verder gedaald naar 9,27 dollar: een daling van zo’n 14,95%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 7,36 dollar per aandeel waard na een daling van 11,43%. Vandaag staat het op 6,23 dollar: een verdere daling van 15,35%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Aurora kende vorige week een daling van 14,06% naar 6,78 dollar per aandeel. Een week later is het aandeel weer verder gedaald naar 6,01 dollar: een daling van 11,35%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 4,81 dollar per aandeel na een daling van 13,33%. Vandaag is het 4,21 dollar waard: een verdere daling van 12,47%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 6,64 waard na een daling van 3,5%. Het aandeel is sindsdien verder gedaald en staat nu op 5,96 dollar: een daling van 10,24%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 1,32 dollar per aandeel na een daling van 23,7%. Een week later is het 1,13 dollar waard: een verdere daling van 14,39%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Nog grotere verliezen op de beurs in week 48

Vorige week was al dramatisch, maar week 48 is nog dramatischer. Een van de redenen is dat aandeelhouders voor het einde van het jaar hun aandelen verkopen, om dan in de eerste weken van januari weer bij te kopen.