De Beursberichten: stijging zet door in week 13, Tilray grootste stijger

Ieder bedrijf dat we volgen in De Beursberichten kende een flinke stijging ten opzichte van week 12. Tilray is de grootste stijger met 42,31%

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 13

Tot voor kort hadden we zes bedrijven, maar doordat Village Farms International (NASDAQ:VFF) meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland is geworden, gaan we die voortaan ook volgen in De Beursberichten naast Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 7,09 dollar waard na een stijging van 11,13%. Een week later is het aandeel verder gestegen naar 7,96 dollar: een stijging van 12,27%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een stijging van zo’n 7,31% naar 5,72 dollar. Een week later is het aandeel gestegen naar 8,14 dollar: een stijging van maar liefst 42,31%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 5,45 dollar per aandeel waard na een stijging van 13,54%. Vandaag staat het op 5,49 dollar: een stijging van 0,73%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 4,32 waard na een daling van 7,1%. Het aandeel is sindsdien gestegen en staat nu op 4,82 dollar: een stijging van 11,57%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Vorige week was het aandeel van Aurora 3,64 dollar waard na een stijging van 12%. Een week later is het verder gestegen naar 4,16 dollar: een stijging van 14,29%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 3,67 dollar per aandeel na een stijging van 9,88%. Vandaag is het 4,07 dollar waard: een verdere stijging van 10,9%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 0,5296 dollar per aandeel na een stijging van 17,17%. Vandaag staat het op 0,5679: een verdere stijging van 7,23%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Stijging zet door in week 13, Tilray grootste stijger

Ieder bedrijf dat we volgen in De Beursberichten kende een flinke stijging ten opzichte van week 12. Tilray is de grootste stijger met 42,31%