De Beursberichten: vooral rode cijfers op de beurs in week 31

Ook week 31 is een slechte week voor de cannabis aandelen van de beursgenoteerde bedrijven die we volgen in De Beursberichten.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ of NYSE.

De Beursberichten: week 31

Tot voor kort hadden we vijf bedrijven, maar door een fusie en een beursgang volgen we voortaan in De Beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 19,60 dollar waard na een daling van 4,11%. Een week later is het aandeel nog iets verder gedaald naar 18,28 dollar: een daling van 6,73%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een stijging van zo’n 9,66% naar 16,01 dollar. Een week later is het aandeel eindelijk weer flink gedaald naar 13,96 dollar: een daling van 12,80%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Aurora kende vorige week een daling van 3,05% naar 7,29 dollar per aandeel. Vandaag staat het aandeel op 6,93 dollar en is het aandeel dus weer iets gedaald met 4,93%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 7,64 dollar na een stijging van 2,82% ten op zichte van de week daar weer voor. Vandaag is het 7,11 dollar waard: een stijging van 6,94%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 6,13 waard na een daling van 5,55%. Het aandeel is sindsdien weer gestegen en staat nu op 6,41 dollar: een stijging van 4,56%. Het bedrijf maakte daarnaast bekend dat het wederom twee winkels in Canada heeft geopend.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 3,64 dollar per aandeel na een daling van 3,19%. Vandaag is het 3,23 dollar waard: daling van 11,26%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Slechte week voor de cannabis aandelen op de beurs

Misschien ging het voor andere bedrijven die we niet nauwlettend volgen beter, maar bovenstaande bedrijven kenden alle rode cijfers. Voor sommige is het ook niet de eerste week.