De Beursberichten: flinke crash cannabis aandelen in week 19

Vorig week was na een maand aan dalingen positief nieuws te melden, maar deze week is de beurs toch weer hard gecrasht. Met dalingen in de dubbele cijfers zelfs.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 19

Tot voor kort hadden we zes bedrijven, maar doordat Village Farms International (NASDAQ:VFF) meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland is geworden, gaan we die voortaan ook volgen in De Beursberichten naast Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 6,67 dollar waard na een stijging van 27,53%. Een week later is het aandeel flink gedaald naar 4,98 dollar: een daling van 25,34%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een stijging van 5,8% naar 5,3 dollar. Een week later is het aandeel gedaald naar 4,06 dollar: een daling van 23,4%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 4,46 dollar per aandeel waard na een stijging van 7,47%. Vandaag staat het op 3,05 dollar: een flinke daling van 31,61%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 3,24 dollar per aandeel na een daling van 11%. Vandaag is het 2,98 dollar waard: een daling van zo’n 8,02%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Vorige week was het aandeel van Aurora 3,19 dollar waard na een stijging van 8,5%. Een week later is het gedaald naar 2,29 dollar: een daling van 28,21%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 3,50 waard na een stijging van 0,58%. Het aandeel is sindsdien flink gedaald en staat nu op 2,16 dollar: een daling van 38,3%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 0,3867 dollar per aandeel na een daling van 12,58%. Vandaag staat het op 0,3053: een daling van 21,05%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Weer flinke crash in week 19

Vorig week was na een maand aan dalingen positief nieuws te melden, maar deze week is de beurs toch weer hard gecrasht. Met dalingen in de dubbele cijfers zelfs.