De Beursberichten: Licht herstel op de beurs in week 20

Na een korte opleving na weken dalingen, was er vorige week toch weer een crash op de beurs. Maar deze week is die crash van vorige week weer bijna helemaal hersteld.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 20

Tot voor kort hadden we zes bedrijven, maar doordat Village Farms International (NASDAQ:VFF) meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland is geworden, gaan we die voortaan ook volgen in De Beursberichten naast Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 4,98 dollar waard na een daling van 25,34%. Een week later is het aandeel gestegen naar 5,59 dollar: een stijging van 12,25%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een daling van 23,4% naar 4,06 dollar. Een week later is het aandeel gestegen naar 4,79 dollar: een stijging van 18%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 2,98 dollar per aandeel na een daling van 8,02%. Vandaag is het 3,32 dollar waard: een stijging van zo’n 11,41%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 3,05 dollar per aandeel waard na een daling van 31,61%. Vandaag staat het op 3,02 dollar: een daling van 0,98%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Vorige week was het aandeel van Aurora 2,29 dollar waard na een daling van 28,21%. Een week later is het gestegen naar 2,92 dollar: een stijging van 27,51%. Het bedrijf ontving deze week ook EU-GMP-certificering voor zijn Duitse medicinale cannabis kwekerij.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 2,16 waard na een daling van 38,3%. Het aandeel is sindsdien gestegen en staat nu op 2,32 dollar: een stijging van 7,41%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 0,3053 dollar per aandeel na een daling van 21,05%. Vandaag staat het op 0,3552: een stijging van 16,34%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Licht herstel op de beurs in week 20

Na een korte opleving na weken dalingen, was er vorige week toch weer een crash op de beurs. Maar deze week is die crash van vorige week weer bijna helemaal hersteld.