De Beursberichten: wederom flinke verliezen op de beurs in week 24

Alle beursgenoteerde bedrijven die we wekelijks volgen in De Beursberichten kenden deze week (flinke) verliezen.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 24

Tot voor kort hadden we zes bedrijven, maar doordat Village Farms International (NASDAQ:VFF) meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland is geworden, gaan we die voortaan ook volgen in De Beursberichten naast Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 4,13 dollar waard na een daling van 12,31%. Een week later is het aandeel verder gedaald naar 3,52 dollar: een daling van 14,77%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een daling van 6,7% naar 3,9 dollar. Een week later is het aandeel verder gedaald naar 3,2 dollar: een daling van 17,95%. Dat terwijl de overname van Hexo steeds dichterbij komt.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 2,93 dollar per aandeel na een stijging van 2,45%. Vandaag is het 2,72 dollar waard: een daling van zo’n 7,17%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 2,94 dollar per aandeel waard na een daling van 3,29%. Vandaag staat het op 2,70 dollar: een daling van 8,16%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Vorige week was het aandeel van Aurora 1,56 dollar waard na een daling van 0,64%. Een week later is het iets verder gedaald naar 1,35 dollar: een daling van zo’n 13,64%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 2,58 waard na een daling van 1,53%. Het aandeel is sindsdien iets gedaald en staat nu op 2,05 dollar: een daling van 20,54%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 0,3 dollar per aandeel na een stijging van 9,89%. Vandaag staat het op 0,25: een daling van 16,67%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Wederom flinke verliezen in week 24

Alle beursgenoteerde bedrijven die we wekelijks volgen in De Beursberichten kenden deze week (flinke) verliezen. Waar gaat dit heen?