De Beursberichten: koersen Tilray en Cronos gaan Canopy voorbij in week 38

De aandelenkoersen van Tilray en Cronos zijn Canopy Growth weliswaar voorbij gegaan in week 38, maar alle bedrijven die we volgen in De Beursberichten kenden verlies deze week ten opzichte van vorige week.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 38

Tot voor kort hadden we zes bedrijven, maar doordat Village Farms International (NASDAQ:VFF) meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland is geworden, gaan we die voortaan ook volgen in De Beursberichten naast Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray was vorige week 3,38 dollar waard per aandeel na een stijging van 4,97%. Een week later is het aandeel gedaald naar 2,98: een daling van 11,83%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 3,11 dollar per aandeel na een stijging van zo’n 5,07%. Vandaag is het 2,99 dollar waard: een daling van zo’n 3,86%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 3,48 dollar waard na daling van zo’n 2,05%. Een week later is het aandeel gedaald naar 2,94 dollar: een daling van zo’n 15,52%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 2,51 dollar per aandeel waard na een daling van zo’n 0,4%. Vandaag is het 2,11 dollar waard: een daling van zo’n 15,94%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 2,36 dollar per aandeel na een daling van zo’n 4,45%. Vandaag staat het op 1,88: een daling van zo’n 20,34%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Vorige week was het aandeel van Aurora 1,53 dollar waard na een stijging van zo’n 7%. Een week later is het gedaald naar 1,30 dollar: een daling van zo’n 15,03%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 1,5 waard na een stijging van 6,38%. Het aandeel is een week later gedaald naar 1,43 dollar: een daling van 4,67%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Koersen Tilray en Cronos gaan Canopy voorbij in week 38

De aandelenkoersen van Tilray en Cronos zijn Canopy Growth weliswaar voorbij gegaan in week 38, maar alle bedrijven die we volgen in De Beursberichten kenden verlies deze week ten opzichte van vorige week.