De Beursberichten: Canopy en Tilray weer meer waard dan Cronos

Vorige week was het aandeel van Cronos Group even meer waard dan het aandeel van Canopy Growth en Tilray, maar deze week is het weer teruggedraaid.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 40

Tot voor kort hadden we zes bedrijven, maar doordat Village Farms International (NASDAQ:VFF) meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland is geworden, gaan we die voortaan ook volgen in De Beursberichten naast Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 3,04 dollar waard na stijging van zo’n 3,4%. Een week later is het aandeel gestegen naar 3,07 dollar: een stijging van zo’n 0,99%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray was vorige week 3,01 dollar waard per aandeel na een stijging van 1,01%. Een week later is het aandeel gedaald naar 2,98: een daling van zo’n 1%. Tilray betrad daarnaast de medicinale cannabis markt in Ierland deze week opnieuw met een orale oplossing.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 3,09 dollar per aandeel na een stijging van zo’n 3,34%. Vandaag is het 2,96 dollar waard: een daling van zo’n 4,21%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 2,00 dollar per aandeel waard na een daling van zo’n 5,21%. Vandaag is het 2,08 dollar waard: een stijging van 4%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 1,84 dollar per aandeel na een daling van zo’n 2,13%. Vandaag staat het op 1,78: een verdere daling van zo’n 3,26%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Vorige week was het aandeel van Aurora 1,30 dollar waard na een daling van zo’n 15,03%. Een week later is het verder gedaald naar 1,24 dollar: een daling van zo’n 4,61%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 1,41 waard na een daling van zo’n 1,4%. Het aandeel is een week later verder gedaald naar 1,40 dollar: een daling van zo’n 0,71%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Canopy en Tilray weer meer waard dan Cronos

Vorige week was het aandeel van Cronos Group even meer waard dan het aandeel van Canopy Growth en Tilray, maar deze week is het weer teruggedraaid.

Cannabis Industrie Awards 2023