Tilray betreedt medicinale cannabis markt in Ierland opnieuw met orale oplossing

Patiënten in Ierland hebben nu toegang tot Tilray's full-spectrum medicinale cannabisolie-oplossing via de MCAP.

0
Tilray medical
Via Globe Newswire
- Advertentie -

Tilray (NASDAQ:TLRY) maakte eerder deze week bekend in een persbericht het met succes zijn in de EU GMP-geproduceerde orale oplossing voor medicinale cannabis opnieuw heeft gelanceerd in Ierland in het kader van het Medical Cannabis Access Program (MCAP) van het land. Het goedgekeurde product van Tilray heeft onlangs ook een terugbetalingsgoedkeuring gekregen, waardoor patiënten de kosten vergoed krijgen en meer in aanmerking komende patiënten toegang hebben tot medicinale cannabis onder de Ierse MCAP.

“(…)buitengewoon trots om in Ierland opnieuw te lanceren met een grotere voetafdruk(…)”

Denise Faltischek, Chief Strategy Officer en Head of International Business van Tilray Brands, zei in het persbericht: “We zijn buitengewoon trots om in Ierland opnieuw te lanceren met een grotere voetafdruk. De goedkeuring van de MCAP-vergoeding is een geweldige stap om patiënten meer toegang te geven tot Tilray’s hoogwaardige medicinale cannabisproducten die in hun behoeften voorzien. We blijven toegewijd om ons steentje bij te dragen om de toegang voor patiënten in nood over de hele wereld te verbeteren.”

Patiënten in Ierland hebben nu toegang tot Tilray’s full-spectrum medicinale cannabisolie-oplossing via de MCAP. Tilray is van plan om Ierse patiënten te voorzien van zijn volledige reeks medicinale cannabisproducten wanneer de lokale regelgeving dit toestaat.

Eerder dit jaar maakte Tilray ook al bekend dat het toestemming had verkregen om de markt in Polen te betreden, Tilray’s producten nu in Malta verkrijgbaar zijn en het goedkeuring had ontvangen om zijn markttoelating in Italië te verlengen.