De Beursberichten: Tilray en Cronos weer meer waard dan Canopy in week 41

Het gebeurde de afgelopen weken al eens eerder dat het aandeel van Tilray en Cronos meer waard werd dan Canopy.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 41

Tot voor kort hadden we zes bedrijven, maar doordat Village Farms International (NASDAQ:VFF) meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland is geworden, gaan we die voortaan ook volgen in De Beursberichten naast Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray was vorige week 2,98 dollar waard per aandeel na een daling van zo’n 1%. Een week later is het aandeel gestegen naar 3,08: een stijging van zo’n 3,36%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 2,96 dollar per aandeel na een daling van zo’n 4,21%. Vandaag is het 2,74 dollar waard: een daling van zo’n 16,55%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 3,07 dollar waard na stijging van zo’n 0,99%. Een week later is het aandeel gedaald naar 2,48 dollar: een daling van zo’n 19,22%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 2,08 dollar per aandeel waard na een stijging van 4%. Vandaag is het 2,00 dollar waard: een daling van 3,85%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 1,78 dollar per aandeel na een daling van zo’n 3,26%. Vandaag staat het op 1,60: een verdere daling van zo’n 10,11%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 1,40 waard na een daling van zo’n 0,71%. Het aandeel is een week later precies hetzelfde waard: 1,40 dollar.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Vorige week was het aandeel van Aurora 1,24 dollar waard na een daling van zo’n 4,61%. Een week later is het verder gedaald naar 1,07 dollar: een daling van zo’n 13,71%. Aurora maakte daarnaast deze week bekend in een persbericht dat het een hoofdsom van ongeveer $ 23 miljoen aan converteerbare obligaties heeft gekocht.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Tilray en Cronos weer meer waard dan Canopy in week 41

Het gebeurde de afgelopen weken al eens eerder dat het aandeel van Tilray en Cronos meer waard werd dan Canopy. Deze week gebeurde het opnieuw nadat Canopy een daling van 19,22% kende deze week ten op zichte van vorige week.