De Beursberichten: aandeel Greenlane keldert in week 44 weer onder 1$

Waar bij de andere bedrijven weinig nieuws is te melden, is het aandeel van Greenlane weer gekelderd. Lees hier waarom.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 44

Tot voor kort hadden we zes bedrijven, maar doordat Village Farms International (NASDAQ:VFF) meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland is geworden, gaan we die voortaan ook volgen in De Beursberichten naast Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray was vorige week 3,67 dollar waard per aandeel na een stijging van zo’n 12,92%. Een week later is het aandeel gedaald naar 3,58: een daling van zo’n 2,45%. Tilray maakte daarnaast deze week bekend in een persbericht dat het ‘een strategische alliantie’ is aangegaan met het bekende CBD merk Charlotte’s Web uit Colorado.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 3,17 dollar waard na een stijging van zo’n 31%. Een week later is het aandeel verder gestegen naar 3,23 dollar: een stijging van zo’n 1,9%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 3,12 dollar per aandeel na een stijging van zo’n 9,09%. Vandaag is het 2,97 dollar waard: een daling van zo’n 4,81%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 2,14 dollar per aandeel waard na een stijging van 10,88%. Vandaag is het 2,02 dollar waard: een daling van 5,61%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 1,41 waard na een daling van zo’n 1,4% Het aandeel is een week later 1,34 dollar waard: een daling van zo’n 4,96%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Vorige week was het aandeel van Aurora 1,26 dollar waard na een stijging van 17,76%. Vandaag is het 1,25 waard: een daling van 0,79%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 1,48 dollar per aandeel na een daling van 8,65%. Vandaag staat het op 0,465: een daling van maar liefst 68,58%. Reden daarvoor is dat het bedrijf heeft toegegeven problemen te hebben met de omzet en op zoek is naar 7,5 miljoen dollar door aandelen te verkopen.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Aandeel Greenlane keldert in week 44 weer onder 1$

Waar bij de andere bedrijven weinig nieuws is te melden, is het aandeel van Greenlane weer gekeldert onder de een dollar nadat het bedrijf toegaf problemen te hebben met de omzet en het op zoek is naar 7,5 miljoen dollar door aandelen te verkopen.