De Beursberichten: trend naar beneden zet door na dramatische week 51

Afgelopen week en vorige week zette de trend naar beneden door op de beurs.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 51

Tot voor kort hadden we zes bedrijven, maar doordat Village Farms International (NASDAQ:VFF) meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland is geworden, gaan we die voortaan ook volgen in De Beursberichten naast Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 9,27 dollar waard na een daling van 15,26%. Een week later is het aandeel weer iets gestegen naar 9,37 dollar: een stijging van 1,08%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een daling van zo’n 15,3% naar 8,14 dollar. Een week later is het aandeel verder gedaald naar 7,74 dollar: een daling van zo’n 4,91%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 5,94 dollar per aandeel waard na een daling van 13,53%. Vandaag staat het op 6,38 dollar: een stijging van 7,4%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Aurora kende vorige week een daling van 12,02% naar 5,78 dollar per aandeel. Een week later is het aandeel weer iets gestegen naar 5,93 dollar: een stijging van 2,6%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 4,11 dollar per aandeel na een stijging van 10,65%. Vandaag is het 4,22 dollar waard: een stijging van 2,67%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 5,00 waard na een daling van 13,19%. Het aandeel is sindsdien verder gedaald en staat nu op 4,62 dollar: een daling van 7,6%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 1,04 dollar per aandeel na een daling van 14,05%. Een week later is het 0,975 dollar waard: een daling van 6,25%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Trend naar beneden zet door na dramatische week 51

Drie weken geleden was een dramatische week voor de bovenstaande cannabis aandelen. De week daarna herstelde het weer iets. Maar afgelopen week en vorige week zette de trend naar beneden door. Een van de redenen daarvoor is omdat aandeelhouders hun aandelen verkopen voor het einde van het jaar, om dan weer in de eerste week van januari in te kopen.