Eerste hotel in VS met cannabis consumptie lounge geopend in Denver

Het hotel heeft een voorlopige vergunning van de stad Denver gekregen.

0
cannabisindustrie cannabis industrie CBD marktomvang markt wereldwijd cannabis bezorging
- Advertentie -

The 420 Hotels is het eerste hotel in de Verenigde Staten geworden met een lounge met vergunning voor cannabisgebruik. Het hotel heeft een voorlopige vergunning van de stad Denver gekregen, waardoor een grote hindernis voor cannabislicenties is weggenomen om een ​​lounge voor cannabisgebruik te exploiteren als voorziening voor het aangrenzende hotel.

Eerste hotel in de Verenigde Staten met een vergunning voor een cannabis consumptie lounge

Dat je er überhaupt een vergunning voor nodig hebt en kunt krijgen, is al wat. Maar toch is het groot nieuws, gezien het hotel de eerste is in zijn soort in de Verenigde Staten. Het is ook niet zomaar een pand. De lounge komt namelijk in het koetshuis van de herberg uit het Victoriaanse tijdperk.

“The 420 Hotels beschouwt cannabisgastvrijheid als de meest unieke en opwindende voorziening in de hotelindustrie van vandaag”

“The 420 Hotels beschouwt cannabisgastvrijheid als de meest unieke en opwindende voorziening in de hotelindustrie van vandaag”, zei oprichter en CEO Chris Chiari tegen Benzinga, die de eerste was die een vergunning aanvroeg onder de nieuwe regels voor sociale consumptie van Denver. “We zijn verheugd om de eerste cannabislounge te zijn die een vergunning heeft gekregen als voorziening voor overnachtingen en om een ​​gastvrije ruimte te bieden voor legale cannabisconsumptie.”

“Gelicentieerde gastvrijheid voor cannabis is de laatste stap in de poging om het bezit en gebruik van cannabis te destigmatiseren en te normaliseren. Dit is mijn carrièrefocus voor iets meer dan een decennium en het is opwindend om de leiding te nemen met ons keystone-eigendom, The Patterson Inn en onze cannabisconsumptielounge, The 420 Denver,” zei Chiari.

“The 420 Hotels Inc. koppelt viersterrengastvrijheid aan een cannabislounge met vergunning. Onze merkfocus ligt bij de hoofden in bedden, en we zien de toevoeging van een lounge met vergunning voor cannabisconsumptie als een van de meest unieke en opwindende voorzieningen in de horeca van vandaag”, vertelde Chiari aan Benzinga.

Het is overigens niet het eerste cannabis-vriendelijke hotel ter wereld. Zo runde Mila Jansen jarenlang bijvoorbeeld al het Hemp Hotel, maar dat is wel gesloten inmiddels.