Podcast tip: ‘First Smoke of The Day’ uit Californië

De First Smoke of The Day podcast door de cannabis kwekers Black Leaf uit Californië: leren over Californië zonder er heen te hoeven!

Mauro Picavet
Mauro Picavet is de oprichter en eindredacteur van cannabisindustrie.nl, Highlife Cup jurylid, beheerde 7 jaar de Engelse cannabis cultuur website thestonedsociety.com, werkte 3 jaar voor Cannabis News Network, en is de secretaris van de stichting Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod sinds 2016. Mauro is sinds 2012 actief in de cannabisindustrie.
- Advertisement -
Dutch Passion

Een tijdje geleden kreeg ik een tip van Rens Hoppenbrouwers om eens de First Smoke of the Day podcast van de Amerikaanse kwekers Black Leaf met in de aflevering Sherb Money ook wel bekend als @thereturnofthegelatokid. Inmiddels heb ik die geluisterd evenals de aflevering met Doja Pack en ik kan het dan ook zeker aanraden als je eens wat dieper de cannabis cultuur in wilt duiken. Zonder dat je naar Californië hoeft…

Sherb Money is ook wel een echte hosselaar, maar het is vermakelijk om naar te luisteren en ze spreken ook met waardering over Nederland.

Doja Pack is samen met Wizard Trees verantwoordelijk voor een nieuwe hype aan soortjes, zoals RS11 en ZOAP.

Ik zie er dan ook naar uit om de aflevering met Wizard Trees ook te gaan luisteren. Hij is dan weer een echte breeder uit Californië. Iets waar ze daar toch net iets op grotere schaal het aan kunnen pakken… En dat maakt het rete interessant om naar te luisteren natuurlijk.

En er zijn meer First Smoke of the Day podcast afleveringen

Verder zijn er nog maar zes aflevering gepubliceerd, maar het beloofd veel goeds voor toekomstige podcasts.

De First Smoke of The Day podcast is te vinden op de reguliere podcast platforms (zoals Spotify), maar ze hebben ook een Instagram account en natuurlijk een website.

Cannabis Industrie Awards 2021

Meer artikelen

Blijf cannabisindustrie.nl volgen

237VolgersVind ik leuk
702VolgersVolgen
540VolgersVolgen

Laatste cannabisindustrie nieuws

Cannabisindustrie.nl redactie

204 ARTIKELEN0 REACTIES
34 ARTIKELEN0 REACTIES
18 ARTIKELEN0 REACTIES
10 ARTIKELEN0 REACTIES