Canadese Flora Growth Corp. naar de beurs (NASDAQ:FLGC)

Flora Growth Corp. is vooral actief in Colombia waar het een van de grootste buitenteeltfaciliteiten ter wereld beheert.

0
cannabis belastingen Massachusetts cbd olie coffeeshp dizzy duck den haag 5000 clever leaves zkittlez wiet
- Advertentie -

Ook het Canadese Flora Growth Corp. staat sinds kort op de beurs en dan wel de NASDAQ onder ticker FLGC. Daarvoor heeft het 3,333,333 gewone aandelen verkocht aan vijf dollar per aandeel, wat in totaal $16,666,665 opbracht.

Flora Growth Corp. is een cannabisbedrijf dat natuurlijke, kosteneffectieve teeltmethoden zal gebruiken om cannabisderivaten te leveren aan de diverse bedrijfsdivisies van cosmetica, henneptextiel en voedsel en drank.

Als exploitant van een van de grootste buitenteeltfaciliteiten in Colombia, streeft Flora ernaar om een kwalitatief hoogstaand premium product tegen onder de marktprijzen op de markt te brengen. Door prioriteit te geven aan natuurlijke ingrediënten en duurzaamheid in de waardeketen in haar hele portfolio, creëert Flora producten die consumenten helpen te herstellen en te gedijen, schrijven ze in het persbericht.

Reactie van Flora Growth Corp. CEO Luis Merchan

“Na de beursgang ligt onze belangrijkste focus op het snel uitbreiden van onze infrastructuur, die al onze biologische, volledig buitenkweek in Colombia en 2.500 distributiepunten in Latijns-Amerika omvat,” zei Flora president en CEO Luis Merchan tegen Benzinga.

“We staan te popelen om te beginnen met handelen terwijl we deze volgende grote stap zetten om onze verkoopvoetafdruk op de Amerikaanse markt en in Europa en de regio Azië-Pacific voor Flora Beauty en onze andere gevestigde merken uit te breiden.”