Greenlane behoudt notering op de NASDAQ na naleving minimum biedprijsvereiste

Greenlane heeft de naleving van de minimum biedprijsvereiste hersteld en behoudt zijn notering op The Nasdaq Global Market.

0
greenlane holdings marley natural
- Advertentie -

Greenlane (NASDAQ:GNLN), de groothandel in cannabis accessoires en e-sigaretten en sinds de overname van Concious Wholesale in 2019 ook actief in Nederland, maakte vorige week bekend in een persbericht dat het kennis heeft genomen van een bericht van de NASDAQ op 22 juni 2023. Dit bericht informeert Greenlane dat het voldoet aan de minimum biedprijsvereiste van Nasdaq Listing Rule 5450(a)(1) voor voortzetting van de notering op The Nasdaq Global Market. Hierdoor voldoet Greenlane nu aan alle toepasselijke noteringsnormen en blijft zijn gewone aandelen van klasse A genoteerd op The Nasdaq Global Market.

Eerdere melding van non-compliance

Greenlane was eerder op 13 december 2022 door Nasdaq geïnformeerd dat het niet voldeed aan de minimum biedprijsregel, omdat de slotkoers van zijn gewone aandelen van klasse A gedurende 30 opeenvolgende handelsdagen niet $1,00 of meer bedroeg.

Om te voldoen aan de minimum biedprijsregel moest het bedrijf gedurende ten minste 10 opeenvolgende handelsdagen een minimale slotkoers van $1,00 of meer behouden.

Aan deze eis werd voldaan op 21 juni 2023, de tiende opeenvolgende handelsdag waarop de slotkoers van de gewone aandelen van klasse A van het bedrijf boven de $1,00 lag.