Greenlane ontvangt brief van NASDAQ wegens te laat indienen van jaarverslag

Greenlane heeft een brief ontvangen van de NASDAQ vanwege het te laat indienen van het jaarverslag liet het bedrijf eerder deze week weten in een persbericht.

0
greenlane holdings marley natural
- Advertentie -

Greenlane (NASDAQ:GNLN), de groothandel in cannabis accessoires en e-sigaretten en sinds de overname van Concious Wholesale in 2019 ook actief in Nederland, maakte eerder deze week bekend in een persbericht dat het op 18 april kennis heeft genomen van een brief van de NASDAQ. Deze brief meldde dat Greenlane niet voldeed aan de eisen van Nasdaq Listing Rule 5250(c)(1) vanwege het niet tijdig indienen van het Jaarverslag op Formulier 10-K voor het boekjaar eindigend op 31 december 2023 bij de Securities and Exchange Commission (“SEC”). Op 1 april 2024 heeft het bedrijf een kennisgeving van Laattijdige Indiening ingediend bij de SEC met betrekking tot het Formulier 10-K.

Deadline en mogelijke consequenties

Deze kennisgeving heeft geen directe invloed op de notering van het gewone aandeel van Greenlane op de Nasdaq.

Echter, als Greenlane niet tijdig weer in overeenstemming komt met de Nasdaq Listing Rule, zal het gewone aandeel van Greenlane worden onderworpen aan delisting van Nasdaq.

Volgens de Nasdaq-regels heeft het bedrijf 60 kalenderdagen, tot 17 juni 2024, om een plan in te dienen bij Nasdaq om weer in overeenstemming te komen met de Nasdaq Listing Rule.

Als Nasdaq het plan van het bedrijf accepteert, kan Nasdaq het bedrijf tot 180 dagen na de voorgeschreven indieningsdatum van het Formulier 10-K verlenen om weer in overeenstemming te komen.

Als Nasdaq het plan van het bedrijf niet accepteert, heeft het bedrijf de mogelijkheid om beroep aan te tekenen bij een Nasdaq-hoorcommissie.

Greenlane’s plan voor herstel van naleving

Het bedrijf zegt in het persbericht ijverig te werken en verwacht zijn Formulier 10-K binnen de 60-daagse periode in te dienen, wat de noodzaak voor het bedrijf om een formeel plan in te dienen om weer in overeenstemming te komen, zou elimineren.