Greenlane verzekert zich van $15 miljoen op activa gebaseerde lening

De lening heeft een looptijd van drie jaar en zal de strategische initiatieven en werkkapitaalbehoeften van Greenlane ondersteunen.

0
greenlane holdings marley natural
- Advertentie -

Greenlane (NASDAQ:GNLN), de groothandel in cannabis accessoires en e-sigaretten en sinds de overname van Concious Wholesale in 2019 ook actief in Nederland, maakte eind vorige week bekend in een persbericht dat het een op activa gebaseerde lening van $ 15 miljoen heeft afgesloten. De lening heeft een looptijd van drie jaar en zal de strategische initiatieven en werkkapitaalbehoeften van Greenlane ondersteunen.

“We blijven solide vooruitgang boeken met ons eerder aangekondigde strategische plan om onze kostenstructuur te verlagen, onze weg naar winstgevendheid te versnellen en de liquiditeit op niet-verwaterende basis te vergroten”, aldus Nick Kovacevich in het persbericht, CEO van Greenlane.

“We zijn verheugd om deze kredietfaciliteit te verkrijgen op een cruciaal moment voor Greenlane en onze sector. We blijven grote vooruitgang boeken met onze strategische verschuiving naar een huis-van-merkenbedrijf voor consumenten, terwijl we uniek gepositioneerd blijven als een belangrijke leverancier voor vele facetten van het ontluikende cannabis-ecosysteem.”

Koers Greenlane weer positief na omgekeerde aandelensplitsing goed

Tot dusver heeft de vorige week goedgekeurde omgekeerde aandelensplitsing goed uitgewerkt voor Greenlane, want het bedrijf staat weer ruim boven de minimale ondergrens om op de NASDAQ genoteerd te blijven.

In juni en juli deed het bedrijf achtereenvolgens een update van hun aangekondigde plan om 30 miljoen dollar te generen en verkocht het zijn aandeel in VIBES vloei.