Ook Hexo Corp. verruilt NYSE voor NASDAQ op 24 augustus

Hoewel deze overdracht onderworpen blijft aan de goedkeuring van de Nasdaq, verwacht het bedrijf dat de overdracht zal plaatsvinden op 23 augustus 2021 na sluiting van de markt.

0
Hexo Corp aandelen
Via Hexo
- Advertentie -

In navolging van Aurora en 22nd Century Group verruilt ook Hexo Corp. (NYSE:HEXO) de New York Stock Exchange (NYSE) voor de NASDAQ. Dat maakten ze vandaag bekend in een persbericht.

Update, 24 augustus: Hexo kondigt in een persbericht aan dat de overdracht succesvol is verlopen en dat het later vandaag zal worden verhandeld op de NASDAQ.

Hexo Corp. vanaf 24 augustus 2021 op de NASDAQ

Hoewel deze overdracht onderworpen blijft aan de goedkeuring van de Nasdaq, verwacht het bedrijf dat de overdracht zal plaatsvinden op 23 augustus 2021 na sluiting van de markt. Gewone aandelen van HEXO zullen naar verwachting op 24 augustus 2021 worden verhandeld als een op de NASDAQ genoteerd effect, waarbij de aandelen blijven handelen onder het symbool “HEXO”.

“(…)aansluiten bij onze collega’s op een toonaangevende wereldwijde beurs”

“Door onze Amerikaanse notering aan NASDAQ over te dragen, kunnen we aandeelhouderswaarde genereren door grotere kostenbesparingen op onze weg naar winstgevendheid, terwijl we ons aansluiten bij onze collega’s op een toonaangevende wereldwijde beurs”, aldus Sebastien St-Louis in het persbericht, CEO en mede-oprichter van HEXO. “We zijn dankbaar voor het partnerschap en de steun die de New York Stock Exchange ons heeft geboden, waardoor we een van de eerste beursgenoteerde cannabisbedrijven in de VS werden.”

Huidige aandelen van particuliere en institutionele beleggers worden automatisch overgedragen aan NASDAQ en huidige aandeelhouders hoeven geen actie te ondernemen. De laatste handelsdag van de gewone aandelen van het bedrijf op NYSE is naar verwachting 23 augustus 2021.