High Times rond koop af van twee cannabis winkels in Californië

Eindelijk goed nieuws voor het sukkelende High Times.

0
high times magazine
- Advertentie -

Hightimes Holding Corp., de eigenaar van High Times Magazine, kondigde gisteren aan in een persbericht dat het de overname van twee cannabis winkels in Noord-Californië heeft afgerond, waaronder de marktleider Synergy.

winkels zullen in de nabije toekomst worden omgedoopt tot High Times eigendommen

Beide winkels behouden de bestaande medewerkers en blijven de twee actieve cannabis winkels exploiteren. De winkels, die ook een bezorgdienst voor meerdere regio’s exploiteren, zullen in de nabije toekomst worden omgedoopt tot High Times eigendommen.

De twee winkels zullen ook het bereik van de aanstaande bezorgservice van Hightimes vergroten, die naar verwachting later deze maand in Noord- en Zuid-Californië wordt gelanceerd.

Reactie Peter Horvant, CEO van High Times

“deze twee sterke toevoegingen vergroten onze portfolio in zowel bereik als omzet in het Noord-Californische grondgebied aanzienlijk”

Peter Horvath, Chief Executive Officer van High Times, zei in een persbericht: “Terwijl we doorgaan met het ontwikkelen van een indrukwekkende aanwezigheid in ‘s werelds grootste cannabismarkt, vergroten deze twee sterke toevoegingen aan onze portfolio zowel ons bereik als onze omzet in het Noord-Californische grondgebied aanzienlijk. Ik kijk ernaar uit om de Synergy en 530 teams op te nemen en hun langdurige relaties met en in hun gemeenschappen samen te voegen tot het High Times-team. We weten dat ze als een goed voorbeeld zullen dienen voor onze winkels en merkopbouw terwijl we doorgaan met het uitwerken van ons model en het ontwikkelen van de 2.0 cannabis consumentenervaring. ”

Synergy is de eerste cannabis winkel in Redding, Californië. Met een vergunning voor zowel de stad Redding als de staat Californië, is het hun missie om medicinale en volwassen cannabisgebruikers een unieke cannabiservaring te bieden. De winkel op 345 Hemsted Drive ligt in een luxe, professionele buurt van Redding, in het centrum van de stad. En is gemakkelijk bereikbaar vanaf de I-5 en de uitgang Cypress. De ingang van de winkel bevindt zich aan de achterkant van het gebouw, waardoor de toegang eenvoudig en discreet is.

530 Cannabis heeft als doel om hoogwaardige cannabis te leveren tegen een betaalbare prijs in een professionele, veilige omgeving, samen met up-to-date industrie en juridische informatie. Ze bieden zowel medicinale als retail verkoop aan.

Eindelijk succes

Eindelijk was het eerste woord wat bij ons binnenkwam. High Times heeft het de laatste jaren nogal moeilijk. Meerdere CEO’s zijn de revue gepasseerd, met de beursgang gaat het niet lekker en ze zijn zelfs tijdelijk gestopt met de printuitgave van het iconische magazine.