High Times Magazine tijdelijk gestopt met print uitgave tijdschrift

Het legendarische cannabis cultuur magazine High Times is tijdelijk opgehouden met de print uitgave. Met kans dat het misschien voorgoed verdwijnt.

0
high times magazine
- Advertentie -

Nadat we eerder al berichtten over dat de High Times beursgang averij opliep, is er nu ook het nieuws dat het legendarische cannabis cultuur magazine tijdelijk is opgehouden met de print uitgave.

Corona crisis gooit roet in het eten voor High Times

Tegen celebstoner.com zei Jon Cappetta, High Times content VP, het volgende:

“Helaas hebben we vanwege de corona crisis het afdrukken moeten stopzetten, maar we zijn natuurlijk van plan het te hervatten zodra het klimaat het toelaat. Ik verwacht dat we later deze maand nieuws over de terugkeer zullen hebben. Ik hoopte eind juni, maar met de cijfers die weer omhoog gaan konden we niet. Ik wil niet een beslissing maken die we later terug moeten draaien.”

“Ik wil niet een beslissing maken die we later terug moeten draaien”

De huidige onderbreking van de publicatie markeert het onderbreking sinds het tijdschrift in 1974 werd gelanceerd door Tom Forcade. Het laatste nummer dateert van april 2020. De redactie, waaronder Mike Gianakis en Danny Danko, werden in maart ontslagen.

Veranderen focus: van tijdschrift naar legale cannabis winkels

De belangrijkste focus op dit moment lijkt te zijn om door te dringen in de legale cannnabis verkoop, door in te stemmen met het opkopen van locaties op de Californische markt en elders. Deze inspanning lijkt echter te zijn vastgelopen zoals vele andere plannen die in rook zijn opgegaan. De afgelopen paar jaren zijn moeilijk geweest voor het legendarische merk.

Het tijdschrift, ooit prominent aanwezig in de kiosken door het hele land in de Verenigde Staten, was de afgelopen jaren veel moeilijker te vinden. Nu is het misschien voorgoed verdwenen.

En dat zou zonde zijn. Niet alleen voor High Times zelf, maar ook voor de andere publicaties als Dope en Culture. Deze publicaties zijn eerder opgekocht door High Times en zijn ook tijdelijk gestopt.

“Al is het maar omdat de gewone media nog zoveel bullshit verkopen over cannabis”

Derrick Bergman, voorzitter van stichting Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod (VOC) schreef in zijn wekelijkse CNNBS column dat hij het jammer vond: “Al is het maar omdat de gewone media nog zoveel bullshit verkopen over cannabis.”