High Times gaat naar de NASDAQ via transactie met Lucy Scientific Discovery

High Times Holding Corp. heeft een transactie aangekondigd die het merk openbaar verhandelbaar zal maken op de NASDAQ.

0
High Times Magazine
- Advertentie -

High Times Holding Corp. heeft vorige week een transactie aangekondigd die het merk openbaar verhandelbaar zal maken. De transactie omvat de afsplitsing van kernactiva van High Times aan Lucy Scientific Discovery Inc. in ruil voor 19,9% van de openbaar verhandelde aandelen van Lucy.

Historische Transactie Maakt High Times Publiek

Deze opvallende transactie is een all-stock deal die de waardering van High Times’ afgestoten activa plaatst op een niet bekendgemaakt bedrag.

De aandelen van Lucy, samen met eventuele toekomstige “earn-out aandelen,” zullen geregistreerd worden voor wederverkoop en verdeeld worden onder de aandeelhouders van High Times.

Dit betekent dat meer dan 40.000 aandeelhouders van High Times nu de mogelijkheid krijgen om aandelen te bezitten in een bedrijf dat genoteerd staat aan de NASDAQ, wat voorheen niet mogelijk was vanwege federale wetgeving en NASDAQ-regels.

Strategische Herpositionering

De leiding van Lucy Scientific Discovery, onder leiding van Richard Nanula, ziet deze transactie als een strategische herpositionering, gericht op een breder publiek in de psychotropische en cannabissectoren. Deze omvat de overdracht van intellectuele eigendommen en domeinnamen, zoals Hightimes.com en CannabisCup.com, die vervolgens onder licentie aan High Times zullen worden teruggegeven voor gebruik in de groeiende Amerikaanse recreatieve cannabismarkt.

In juli 2020 liep een mogelijk beursgang nog averij op.