Israëlische InterCure aandelen sinds vandaag op de NASDAQ onder ticker INCR

Vanaf vandaag, 1 september, zijn de aandelen van het Israëlische InterCure te vinden op de NASDAQ onder de ticker INCR.

0
Aphria Canndoc Israël CBD
- Advertentie -

Het was al aangekondigd voor eind juli, maar vandaag is het dan eindelijk zo ver voor het Israëlische cannabis bedrijf InterCure. Vanaf vandaag, 1 september, zijn de aandelen van het bedrijf te vinden op de NASDAQ onder de ticker INCR. Daarmee volgt het een trend van grote cannabis bedrijven die allemaal op de NASDAQ genoteerd zijn, nadat sommigen eerder nog op de NYSE waren genoteerd of een andere beurs.

De aandelen van het bedrijf zullen ook blijven worden verhandeld op de Toronto Stock Exchange (de “TSX”) onder het symbool “INCR.U” en de Tel Aviv Stock Exchange (de “TASE”) onder het symbool “INCR.TA”.

“(…)zal onze toegang tot zowel particuliere als institutionele beleggers vergroten(…)”

“Dit is een belangrijke mijlpaal in de reis van InterCure die 13 jaar geleden begon”, zei Ehud Barak in het persbericht, voorzitter van InterCure, en voegde eraan toe: “Het bedrijf is goed gepositioneerd om zijn visie op het leiden van de internationale cannabismarkt te blijven realiseren en te profiteren van verwachte wijzigingen in de regelgeving naarmate meer landen de medicinale voordelen van de cannabisplant erkennen. Notering voor handel op een van ‘s werelds toonaangevende beurzen zal onze toegang tot zowel particuliere als institutionele beleggers vergroten. Dit zal ervoor zorgen dat we onze bedrijfsactiviteiten verder kunnen versnellen, de kwaliteit van leven van patiënten over de hele wereld kunnen verbeteren en waarde kunnen creëren voor het bedrijf en zijn aandeelhouders.”

Alexander Rabinovitch, CEO van InterCure verklaarde in het persbericht: “InterCure is het meest winstgevende, snelst groeiende cannabisbedrijf wereldwijd buiten Noord-Amerika, en we zijn er trots op dat we op de NASDAQ genoteerd staan. Deze mijlpaal zal ervoor zorgen dat InterCure in staat is om relaties met de investeringsgemeenschap verder te ontwikkelen en onze aandeelhoudersbasis te verbreden.”

Intercure maakte eerder bekend dat het een samenwerking met Cookies is aangegaan voor de uitbreiding naar Europa en ze hebben sindsdien een LEMONNADE winkel geopend in Jeruzalem.

Over InterCure

InterCure is het toonaangevende, snelst groeiende en meest winstgevende Israëlische cannabisbedrijf. Canndoc, een volledige dochteronderneming van InterCure, is Israëls grootste erkende cannabisproducent en een van de eersten die Good Manufacturing Practices (GMP) gecertificeerde en medicinale cannabisproducten van farmaceutische kwaliteit aanbiedt. InterCure maakt gebruik van zijn marktleidende distributienetwerk, de beste internationale partnerschappen en een verticaal geïntegreerd “seed-to-sale”-model met hoge marges om het meest winstgevende cannabisbedrijf wereldwijd buiten Noord-Amerika te zijn.