Kamala Harris ondervraagt over cannabis op 60 Minutes en door rapper Killer Mike

Kamala Harris werd tijdens een 60 Minutes interview ondervraagd haar verschil in standpunt over cannabis legalisering ten op zichte van Joe Biden en ze had een privé gesprek met Killer Mike over hervorming van de cannabis wetgeving.

0
Kamala Harris
- Advertentie -

Zolang de presidentsverkiezingen in de VS, berichten we er over als cannabis wordt genoemd. Het onderwerp kwam weer voorbij afgelopen zondag bij een interview met Kamala Harris in het programma 60 Minutes.

Lees ook:

Kamala Harris spreekt zich nogmaals uit over cannabis

In het interview werd ze geconfronteerd met tal van kwesties waar zij en Joe Biden het niet over eens waren. Een daarvan is het legalisering van cannabis.

“Wat ik zal doen – en ik beloof je dit en dit is wat Joe wil dat ik doe, dit maakte deel uit van onze deal – ik zal altijd mijn ervaring met hem delen met betrekking tot elk probleem waarmee we worden geconfronteerd,” zei ze nadat de interviewer de legalisering van cannabis noemde als een van de handvol kwesties waarover zij en Biden het niet eens zijn. “Ik heb Joe beloofd dat ik hem dat perspectief zal geven en altijd eerlijk tegen hem zal zijn.”

Privé gesprek met rapper Killer Mike

Na een gesprek met Killer Mike, de rapper die eerder al senator Bernie Sanders steunde, liet hij weten dat ze afgelopen vrijdag een ontmoeting hebben gehad en dat de twee zakelijke kansen in de cannabisindustrie bespraken voor minder bedeelde gemeenschappen.


Ze maakte soortgelijke opmerkingen tijdens een campagne-evenement in Atlanta vorige week, en verklaarde dat de “War on Drugs in alle opzichten een mislukking was, en dat zwarte mannen het hardst werden getroffen.”

De presidentsverkiezingen zijn precies over een week op dinsdag 3 november.