Karma Genetics winnaar Zadenbank van het Jaar 2022

Karma Genetics heeft gewonnen in de Cannabis Industrie Awards 2022 categorie Zadenbank van het Jaar.

0
Karma Genetics Zadenbank van het Jaar 2022 Cannabis Industrie Awards
- Advertentie -

Afgelopen maand brachten tijdens de Cannabis Industrie Awards 2022 wederom mensen door het hele land hun stem uit. In één maand zijn 947 stemmen uitgebracht. In deze winnaars-week van 5-9 december worden iedere dag twee winnaars bekend gemaakt. Vandaag Karma Genetics, winnaar in de categorie Zadenbank van het Jaar.

Zadenbank van het Jaar 2022: Karma Genetics

Met 44,1% van de stemmen is Karma Genetics de winnaar geworden in de Cannabis Industrie Awards 2022 categorie Campagne van het Jaar.

Rond 2008 begon Karma Genetics mee te doen aan cannabis cups over heel de wereld en won talloze prijzen. Tegenwoordig winnen de genetica nog steeds cannabis competities, alleen nu hoeft Karma zelf niet meer zelf mee te doen. Zijn genetica was en is bijvoorbeeld ook razend populair bij deelnemers van de HomeGrown Cup.

Voorheen waren de zaden van Karma Genetics alleen via andere webshops te koop, maar nu dus ook via de eigen webshop die te vinden is door naar karmagenetics.shop te surfen.

Namens de organisatie van harte proficiat!

Over de Cannabis Industrie Awards

In 2020 organiseerde webplatform Cannabisindustrie.nl een online verkiezing van de Ondernemer van het Jaar en de Coffeeshop van het jaar. Vorig jaar is het aantal categorieën uitgebreid naar negen.

Met de Cannabis Industrie Awards wil de organisatie Nederlandse bedrijven, ondernemers en producten op het gebied van cannabis en hennep in het zonnetje zetten.

De Cannabis Industrie Awards 2022 zijn mede mogelijk gemaakt door Dutch LeafPlatform Cannabisondernemingen Nederland (PCN) en Highlife magazine.