De Beursberichten: licht herstel op de beurs, flink verlies Greenlane

Over het algemeen zien we licht herstel op de beurs, behalve voor Greenlane dat met een eerdere daling vorige week van 11,26% en nu weer 19,81% waarde inleverde.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ of NYSE.

De Beursberichten: week 32

Tot voor kort hadden we vijf bedrijven, maar door een fusie en een beursgang volgen we voortaan in De Beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 18,28 dollar waard na een daling van 6,73%. Een week later is het aandeel iets gestegen naar 18,88 dollar: een stijging van 3,28%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een daling van zo’n 12,80% naar 13,96 dollar. Een week later is het aandeel weer gestegen naar 14,30 dollar: een stijging van 2,43%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Aurora kende vorige week een daling van 4,93% naar 6,93 dollar per aandeel. Vandaag staat het aandeel op 7,14 dollar en is het aandeel dus weer iets gestegen met 3,03%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 7,11 dollar na een stijging van 6,94% ten op zichte van de week daar weer voor. Vandaag is het 6,92 dollar waard: een daling van 2,67%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 6,41 waard na een stijging van 4,56%. Het aandeel is sindsdien weer gestegen en staat nu op 6,13 dollar: een daling van 4,37%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 3,23 dollar per aandeel na een daling van 11,26%. Vandaag is het 2,59 dollar waard: een forse daling van 19,81%. Wellicht heeft het te maken met het nieuws dat ze 32 miljoen dollar willen ophalen met de verkoop van aandelen.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Licht herstel op de beurs, flinke daling Greenlane

Over het algemeen zien we licht herstel op de beurs, behalve voor Greenlane dat met een eerdere daling vorige week van 11,26% en nu weer 19,81% waarde inleverde.