Medicated Cuisine: Cannabis Doordrenkt Dineren

Alweer terug in 2016 was ik bij een avond Medicated Cuisine. Omdat de ervaring een les kan zijn voor de toekomst, besloot ik om dit artikel opnieuw te delen.

0
Medicated Cuisine
- Advertentie -

In 2016 op 20 april was ik te gast bij een avond georganiseerd door The Golden Green Team en hun Golden Green Bakery, genaamd Medicated Cuisine.

Zoals je zou aannemen, gezien de naam en timing, was dit inderdaad een met THC doordrenkt diner. Omdat de ervaring een les kan zijn voor de toekomst, besloot ik om dit artikel te vertalen en opnieuw te delen.

Voorgerecht: sint-jakobsschelpen, groenten, kaviaar en een kleine spuit THC-olie

Het diner bestond uit 3 gangen. Na even wachten, wat de gemoederen deed oplopen, zijn we begonnen met sint-jakobsschelpen, groenten, kaviaar en vooral: een kleine spuit THC-olie die je zelf kon doseren.

Medicated Cuisine

Ik begon met slechts de helft van de spuit. Niet lang daarna besloot ik toch alles te doen en de hele spuit gewoon de eerste gang te draperen. Toegegeven, het zou niet mijn eerste keuze zijn als voorgerecht in een gewoon restaurant, maar ik at mijn bord op en het was zeker een genot om mee te beginnen.

Hoofdgerecht: zeebaars, groenten en aardappelen, THC-saus

Het hoofdgerecht bestond uit zeebaars, groenten en aardappelen, badend in een met THC doordrenkte saus. Ik ben niet echt een viseter, maar wederom heb ik de gang in een mum van tijd verorbert.

Medicated Cuisine

Ondertussen verschoof de sfeer in de kamer naar een hoger gespreksonderwerp en had iedereen echt plezier. Tussen de gangen door zouden de borden snel worden verwijderd om plaats te maken voor de bongs en joints.

Dessert: ijs, fruit en koekjes badend in THC-saus

Maar dat duurde niet lang, want we hadden nog een toetje te gaan. Het toetje heette ‘Green Tea Cake’, bestaande uit ijs, fruit en een soort koekjes, je raadt het al: THC-olie.

Medicated Cuisine

Deze gang werd ook veel sneller gegeten dan in een gewoon restaurant. Een vriend van mij ging zelfs zover dat hij zijn bord schoonlikte.

Aan het einde van de avond was onze hele tafel gevuld met tevreden en glimlachende aanwezigen. Nadat ik de organisatie had bedankt, besloot ik terug te gaan naar het stadscentrum met twee dinerbezoekers.

Ik verwachtte niet te kunnen praten of zelfs maar de weg naar huis te vinden, maar zo erg was het niet. Anderen waren duidelijk meer onder invloed, wat voor mij aantoont dat ze precies goed waren met de dosering. Wel sliep ik als een baby die nacht.

Verbeterpunten

Maar er zijn ook enkele verbeterpunten. Het zou leuk zijn geweest om een ​​compleet menu te hebben (ook voor de foto’s en als souvenir), met de dosering erop in mg. Het zou ook leuk zijn geweest om te weten wat voor soort THC-olie het was.

Door navragen bij de organisatie later, bleek het Lemon Haze Rosin te zijn, waarvan de 3 gangen gecombineerd 100 mg THC van werd toegediend.

Afbeeldingen: The Cannabalist.