Mogelijk zesde coffeeshop in Den Bosch en alleen voor afhaal

Den Bosch krijgt mogelijk een zesde (afhaal) coffeeshop. En mogelijk moet een van de twee coffeeshops op de Hinthamerstraat verhuizen.

0
coffeeshops jan van piekeren column werken in de coffeeshops tijdens de corona crisis afhaal horeca gedeelte open dicht coffeeshop roermond Coffeeshop van het Jaar
- Advertentie -

Het gemeentebestuur in Den Bosch overweegt een zesde coffeeshop toe te gaan staan omdat het op dit moment wel erg karig gesteld is met maar vijf coffeeshops voor een stad die weinig onder doet voor andere Brabantse steden met veel meer coffeeshops. Mogelijk wordt het een afhaal coffeeshop naar het model van de Cannacenter Best Friends Zuidoost afhaalcoffeeshop.

Den Bosch krijgt er mogelijk een (afhaal) coffeeshop bij

Eerder deze maand werd duidelijk uit een discussienota van het gemeentebestuur van Den Bosch een zesde coffeeshop overweegt. In vergelijking met Eindhoven (12), Tilburg (12) en Breda (8) zijn de huidige vijf wel erg weinig. De gemeenteraad zal de discussienota 20 januari bespreken meldt het Brabants Dagblad.

De gemeenteraad zal de discussienota 20 januari bespreken

Deze week liet het Brabants Dagblad weten dat de zesde coffeeshop mogelijk een afhaalcoffeeshop gaat worden, net zoals eerder dit jaar de Cannacenter Best Friends Zuidoost afhaalcoffeeshop in Amsterdam succesvol is geopend na een verplaatsing uit het centrum.

Ook zullen ze dan bespreken of een van de coffeeshops in de Hinthamerstraat (Meetpoint en Chip ‘n Dale) moet verhuizen om verkeersoverlast tegen te gaan laat het Brabants Dagblad weten. Over het verhuizen van een van de coffeeshops is al eerder gesproken in de gemeenteraad.

Blijven The Grass Company coffeeshops open in Den Bosch?

Ook blijft het onzeker of The Grass Company coffeeshops in Den Bosch wel mogen blijven bestaan. De gemeente wil de vergunning intrekken. The Grass Company heeft begrijpelijk bezwaar gemaakt.