Nederlander Corné Melissen nieuwe interim CEO van Phoena

Corné Melissen, eigenaar van meerderheidsaandeelhouder van Phoena is benoemd tot Interim Chief Executive Officer en heeft zijn verantwoordelijkheden met ingang van 24 februari 2023 opgepakt.

0
Phoena Holdings Inc CannTrust
Via PR Newswire
- Advertentie -

Eind vorige week maakte het in Canada gevestigde Phoena, voorheen CannTrust Equity Inc, bekend in een persbericht dat de CEO Greg Guyatt per 24 februari stopt als CEO en tijdelijk vervanger wordt door een Nederlander, Corné Melissen, als interim CEO.

CEO zwaait af bij Phoena, Nederlander neemt het tijdelijk over

“Na zorgvuldige overweging heb ik besloten dat het tijd is om nieuwe uitdagingen en kansen aan te gaan. Vandaag draag ik de teugels over aan Corné Melissen, die de rol van Interim CEO op zich zal nemen”, aldus Greg Guyatt in het persbericht van afgelopen vrijdag.

“Ik aanvaardde de rol van CEO drie jaar geleden omdat ik het potentieel zag in ons bedrijf en onze mensen, en dat is nog steeds zo. We hebben het bedrijf opnieuw gelanceerd, het bedrijf uit CCAA gehaald, nieuwe zakenpartners aangetrokken en hebben Phoena klaargestoomd voor de volgende fase van zijn evolutie.”

Corné Melissen, eigenaar van meerderheidsaandeelhouder van Phoena is benoemd tot Interim Chief Executive Officer en heeft zijn verantwoordelijkheden met ingang van 24 februari 2023 opgepakt.

“We wensen Greg het beste met zijn toekomstige inspanningen en ik kijk ernaar uit om met het Phoena-team samen te werken om onze reis voort te zetten om een formidabele speler in de cannabisindustrie te worden”, aldus Corné Melissen, interim-CEO, in het persbericht.

Sinds 2022 in Nederlandse handen

Phoena Holdings Inc. is sinds maart 2022 voor 90% eigendom van een groep investeerders onder leiding van Marshall Fields International B.V., een dochteronderneming van Kenzoll B.V., en de resterende 10% is eigendom van CannTrust Holdings Inc.