Nieuwe Belgische cannabisbeurs Terpz & Herbz gaat ook op nieuwe locatie niet door

De nieuwe Belgische cannabisbeurs gaat definitief niet door. Nadat de eerste locatie niet doorging, gaat het dus ook op 20 april in Izegem niet door.

0
Terpz & Herbz cannabis beurs België
- Advertentie -

Eerder deze week heeft de nieuwe Belgische cannabisbeurs op Instagram laten weten dat het evenement ook op de nieuwe locatie niet doorgaat. Het evenement zou namelijk plaatsvinden op 20 april in Izegem nadat het geen vergunning kreeg voor de eerdere locatie, maar het is nu definitief gecancelled.

Terpz & Herbz op Instagram: ‘Cancelled’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Terpz & Herbz (@terpzherbz)

Op Instagram schreven ze namelijk bij een afbeelding met daarop ‘cancelled’:

We are deeply saddened to report this, but the exhibition has been cancelled.
Our team continued to persevere but it is David against Goliath. We would like to thank everyone who contributed. Our exhibitors, suppliers, sponsors and our ticket holders/visitors

Vrij vertaald:

Met spijt moeten wij dit melden, maar de beurs is geannuleerd. Ons team bleef volhouden, maar het is David tegen Goliath. Wij willen graag iedereen bedanken die heeft bijgedragen. Onze exposanten, leveranciers, sponsoren en onze tickethouders/bezoekers.

In de comments reageren mensen teleurgesteld, maar ook dat het ergens wel tot de verwachting behoorde in het cannabis-hatende België. Tenministe, de politici en bestuurders. Want België kent genoeg cannabis consumenten.