Village Farms International voldoet opnieuw aan de eisen van NASDAQ

Village Farms maakte eerder deze week bekend dat het weer aan de eisen van NASDAQ-beurs voldoet nu het de drempel van $1 per aandeel heeft overschreden.

0
village farms leli holland experiment gesloten coffeeshopketen
- Advertentie -

De internationale cannabis (en andere planten producerende) producent Village Farms international (NASDAQ:VFF), voor 85% eigenaar van wietproef teler Leli Holland, maakte eerder deze week via een persbericht bekend dat het weer voldoend aan de eisen van de NASDAQ, nadat het een waarschuwing had gekregen voor een te lage aandelenprijs.

Village Farms International herstelt naleving van NASDAQ-regels

Village Farms International heeft namelijk een formele kennisgeving ontvangen van de NASDAQ-beurs waarin staat dat het bedrijf weer voldoet aan de minimumprijsvereiste van $1 per aandeel voor notering.

Het bedrijf uit Vancouver, British Columbia, had in maart de drempel van $1 per aandeel weer overschreden, waarmee het voldeed aan de noteringsvereisten van de Nasdaq.

Na een waarschuwing van de NASDAQ in april 2023 en een verlenging in oktober kreeg Village Farms International de tijd om aan de vereisten te voldoen.