Ook wietproef teler Aardachtig inmiddels begonnen met kweken

Teler Aardachtig liet eind vorige week weten dat het is begonnen met het telen van wietplanten voor het Experiment gesloten coffeeshopketen.

0
Wietexperiment teler aardachtig begonnen met kweken wiet
Foto via LinkedIn
- Advertentie -

Aardachtig, een van de tien telers tijdens het Experiment gesloten coffeeshopketen, liet eind vorige week weten op LinkedIn weten dat ze zijn begonnen met het telen van cannabisplanten.

Aardachtig begonnen met het telen van wietplanten voor wietexperiment

Aardachtig liet namelijk weten op LinkedIn:

Er groeit iets bij Aardachtig!

Een mijlpaal! Na jaren van papierwerk staan er nu legale cannabisplanten in onze kas! Een nieuw hoofdstuk met mensen die stonden te popelen om te beginnen met het echte werk; prachtige wiet en hash produceren.

De aanloopfase, ook wel ‘het experiment in het experiment’ genoemd, gaat beginnen op 15 december 2023. Over minder dan drie maanden liggen onze legale producten in coffeeshops in Tilburg en Breda en hopelijk niet lang daarna in bijna 100 coffeeshops in de 10 (of straks 11) gemeenten die meedoen in het experiment; Arnhem, Almere, Breda, Groningen, Heerlen, Voorne aan Zee, Maastricht, Nijmegen, Tilburg en Zaanstad. Amsterdam Oost ook erbij? Zou fantastisch zijn!

Aardachtig gaat er helemaal voor!

Volgens de website Groenten en Fruit is Aardachtig de derde teler die inmiddels daadwerkelijk cannabisplanten heeft staan.

De eerste teler was Fyta in Waalwijk.