Cannabis Industrie Podcast #8 met Patrick Dewals

De 8ste Cannabis Industrie Podcast met Patrick Dewals. Patrick is psychiatrisch verpleegkundige, politiek filosoof en auteur van 'Medicinale Cannabis. Meer dan een medische kwestie'.

0
cannabis industrie podcast
- Advertentie -

De Cannabis Industrie Podcast is een nieuwe wekelijkse podcast met gasten uit het netwerk van Mauro Picavet. Vandaag Patrick Dewals, onze eerste gast uit België. De voertaal is Nederlands, maar geregeld zullen afleveringen in het Engels zijn vanwege de gasten. De podcast komt online iedere week op maandag. 

Aflevering 8 met Patrick Dewals

Over Patrick Dewals:

Patrick Dewals (Twitter: @patrickdewals1) is psychiatrisch verpleegkundige, politiek filosoof en de auteur van ‘Medicinale cannabis. Meer dan een medische kwestie (Garant, ISBN 9789044136364)‘. Patrick schrijft ook geregeld voor De Wereld Morgen over medicinale cannabis. Na het schrijven van het boek startte hij FREE MC op om de onrechtvaardigheid die de illegaliteit van medicinale cannabis voor de Belgische patiënten meebrengt langs gerechtelijk weg te counteren. U kan via de rekening van vzw WeAreSofie BE87 1030 6095 7494 of het rekeningnummer BE46 9730 8932 7536 FREE MC steunen. Vermeld FREE MC svp!

Besproken in deze podcast:

Medicinale cannabis in België, politiek in België, uitspraken over legalisering door Georges-Louis Bouchez, CBD winkels in België, GW Pharmaceuticals, invloed wietproef/wietexperiment en legalisering Luxemburg op beleid België, medicinale cannabis beleid in andere landen, medicinale cannabis en corona, mogelijke wietpas in Amsterdam, rechtszaak tegen de Belgische overheid voor nalatigheid.

Klik hier voor het Cannabis Industrie Podcast archief.