Cannabis Industrie Podcast #31 met Andrew van Releaf Malta

Een nieuwe podcast met Andrew Bonello, de president van Releaf Malta NGO dat strijdt voor betere cannabiswetten in het land. Met succes, want Malta gaat thuisteelt en clubs legaliseren.

0
cannabis industrie podcast
- Advertentie -

De Cannabis Industrie Podcast is een podcast met gasten uit het netwerk van Mauro Picavet. Vandaag Andrew Bonello van de NGO Releaf Malta. De voertaal is over het algemeen Nederlands, maar geregeld zullen afleveringen in het Engels zijn vanwege de gasten. Eerder de afleveringen krijgen? Aboneer je op Spotify. Ook te vinden op Itunes.

Over Andrew Bonello

Andrew Bonello is de president van ReLeaf Malta en heeft sinds 2019 onvermoeibaar gewerkt om de stem van cannabisconsumenten in Malta te vertegenwoordigen door een meer rechtvaardige, humane en niet-criminele benadering te promoten. Andrew heeft actief verschillende lokale actoren en internationale experts ontmoet om kwesties met betrekking tot cannabis, mensenrechten en volksgezondheid bespreken. In het jaar 2021 kijkt hij uit naar de invoering van decriminalisatie, dat het recht omvat om zelf cannabis te kweken, het wissen van strafbladen en de invoering van een sociaal billijkheidsprogramma.

Besproken in deze podcast

Hoe Releaf malta is ontstaan, hoe het komt dat ze zo succesvol zijn, wat er nog verbeterd kan worden, VN verdragen, verwerken van cannabis, verpakkingen, testen, Nederlandse situatie, kopiëren van slechte reguleringsaspecten uit het buitenland, medicinale cannabisindustrie in Malta, cannabis toerisme in Malta?

Lees ook het interview met Andrew dat we afnamen.

Klik hier voor het Cannabis Industrie Podcast archief.