Project C heeft toezegging van 15 miljoen euro investering

Een van de wietproef aspiranten, Project C, heeft een toezegging van de Amerikaanse investeerder Chris Haver.

0
project c chris haver EVALI vaporizer longziekte cannabis america placebo legalisatie van cannabis
- Advertentie -

Een van de wietproef aspiranten heeft een toezegging van de Amerikaanse investeerder Chris Haver. Dat meldt een van de initiatiefnemers van Project C, advocaat Peter Schouten, op Twitter.

Het is de tweede wietproef aspirant die melding maken over een flinke investering uit het buitenland. Eerder investeerde het Canadese Village Farms $VFF in wietproef kandidaat DutchCanGrow door aandelen te kopen. Nu komt daar dus Project C bij.

Het is de tweede wietproef aspirant die melding maken over een flinke investering uit het buitenland

De wietproef aanmelding loopt nog tot en met vandaag.

Lees ook onze reconstructie van de wietproef sinds de aankondiging tot en met nu.

Vol goede moed

“Dit is een enorme opsteker. Chris Haver is een serieuze ondernemer die wereldwijd actief is, onder andere in de legale teelt van hennep. En het gaat om een flink bedrag” zegt Peter Schouten tegen BN/DeStem.

Verder liet hij vallen dat Project C 1,5 miljoen kweeklampen gaat bestellen bij Signify, onderdeel van Philips: “Ook met deze partij is één en ander vastgelegd in een intentieverklaring”. Dat wordt in hetzelfde stuk bevestigd door een woordvoerder van Signify.

Maar wie is Chris Haver?

Volgens Wikipedia is Christopher Sterling Haver (54) een Amerikaanse ondernemer, internationale zakenman en avontuurlijke reiziger met een achtergrond in commercieel vastgoed, technologie, financiën en internet startups, beginnend in 1989 en eindigend in 1996.

We hebben geprobeerd uit te vinden bij welke legale cannabis kwekers hij heeft geïnvesteerd, maar zijn daar niet in geslaagd

We hebben geprobeerd uit te vinden bij welke legale cannabis kwekers hij heeft geïnvesteerd, maar zijn daar niet in geslaagd. Het enige wat we kunnen vinden is dat hij vooral aan vastgoed doet.

Over Project C

Eerder opende Project C al de mogelijkheid om aandelen te kopen. Project C is ook wel bekend als de wietproef aspirant van de huisarts, advocaat (Peter van Schouten) en politicus (Joep van Meel).

Bekijk ook de website van Project C.