Wietproef aspirant Project C opent inschrijving aandelen

Crowdfunding in ruil voor aandelen.

0
aanmelding wietproef wietexperiment experiment gesloten coffeeshopketen assortiment jef martens analyse wietproef loting project c
- Advertentie -

Wietproef aspirant Project C heeft een inschrijving geopend voor de aankoop van 199.999 aandelen van 25 euro, voor in totaal 5 miljoen euro.

Project C crowdfunding in ruil voor aandelen

Project C is ook wel bekend als de wietproef aspirant van de huisarts, advocaat (Peter van Schouten) en politicus (Joep van Meel). Sinds de wietproef aanmelding is gestart, willen ze door middel van een crowdfunding in ruil voor aandelen het project bekostigen.

Om mee te doen, kunt u zich inschrijven voor minimaal 20 aandelen en maximaal 4000 aandelen. Het minimum bedrag om mee te doen is dus 500 euro, terwijl er voor grotere investeerders een maximum is van 100.000 euro.

En als Project C geen vergunning krijgt?

Dan hoeven de geïnteresseerden niet te betalen zegt advocaat mr. Peter Schouten tegen Bredavandaag:

“Het niet verkrijgen van een vergunning is een ontbindende voorwaarde. Als de overheid beslist geen vergunning te verlenen aan Project C worden de nieuwe aandelen niet uitgegeven en hoeven de inschrijvers niets te betalen.”

“Het niet verkrijgen van een vergunning is een ontbindende voorwaarde”

Daarnaast valt er te lezen dat er in totaal 29,2 miljoen euro aan kapitaal nodig is om hun plannen te verwezenlijken.

Wietproef aanmelding loopt tot 28 juli, toewijzing deadline 28 januari 2021

De aanmeldingsperiode is opvallend kort en loopt nog tot 28 juli. De deadline voor de toewijzing is 28 januari, maar het kan dus ook eerder plaatsvinden.

Ondertussen azen meerdere groepen op de wietproef vergunningen, waaronder Canadese bedrijven. Village Farms kocht al aandelen in wietproef aspirant DutchCanGrow en ook de tuinbouwsector heeft van zich laten horen.

En er was recentelijk goed nieuws voor aspirant deelnemers. De grens van minimaal 6500 kg productie per jaar is geschrapt. Dat was ontzettend hoog en zal de kwaliteit alleen maar ten goede komen.

Voor meer informatie neem een kijkje op de website van Project C.

Cannabis Industrie Awards 2023