De Beursberichten: slechte week op de NASDAQ voor beursgenoteerde cannabis bedrijven

Alle bedrijven die we volgen in De Beursberichten reubriek tekenden voor rode cijfers ten opzichte van vorige week. Enkelen zetten zelfs al een tijdje een trend door naar beneden, zoals Canopy Growth.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 37

Tot voor kort hadden we vijf bedrijven, maar door een fusie en een beursgang volgen we voortaan in De Beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 15,85 dollar waard na wederom een daling van 5,93%. Een week later is het aandeel verder gedaald naar 14,79 dollar: een daling van 6,69%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een daling van zo’n 5,67% naar 12,80 dollar. Een week later is het aandeel gestegen naar 12,03 dollar: een stijging van 6,01%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Aurora kende vorige week geen stijging (het was net zo veel waard als de week ervoor) en was het 6,89 dollar waard per aandeel. Vandaag staat het aandeel op 6,68 dollar en is het aandeel dus gedaald met 3,04%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 6,16 dollar na een daling van 4,79% ten op zichte van de week daar weer voor. Vandaag is het 5,91 dollar waard: een daling van 4,06%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 7,38 waard na een stijging van 1,23%. Het aandeel is sindsdien gedaald en staat nu op 6,89 dollar: een daling van 6,63%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 2,65 dollar per aandeel na een stijging van 7,29%. Vandaag is het 2,62 dollar waard: een daling van 1,13%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Slechte week op de beurs

Alle bovengenoemde bedrijven tekenden voor rode cijfers ten opzichte van vorige week. Enkelen zetten zelfs al een tijdje een trend door naar beneden.