De Beursberichten: slechte weken op beurs houden aan, Aurora grootste verliezer

De slechte weken op de beurs houden al een aantal weken aan. Deze week is het vooral Aurora dat het slecht doet, maar daar is ook een reden voor.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 38

Tot voor kort hadden we vijf bedrijven, maar door een fusie en een beursgang volgen we voortaan in De Beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 14,79 dollar waard na wederom een daling van 6,69%. Een week later is het aandeel verder gedaald naar 14,17 dollar: een daling van 4,19%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een stijging van zo’n 6,01% naar 12,03 dollar. Een week later is het aandeel gedaald naar 11,68 dollar: een daling van 2,9%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Aurora kende vorige week een daling van 3,04% naar 6,68 dollar per aandeel. Vandaag staat het aandeel op 6,01 dollar: een daling van 10,02%. Reden? Aurora zette onder andere 8% van het personeel op straat.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 5,91 dollar na een daling van 4,06% ten op zichte van de week daar weer voor. Vandaag is het 5,91 dollar waard: een daling van 0,17%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 6,89 waard na een daling van 6,63%. Het aandeel is sindsdien gedaald en staat nu op 6,35 dollar: een daling van 7,83%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 2,62 dollar per aandeel na een daling van 1,13%. Vandaag is het exact net zo veel waard.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Slechte weken op de beurs houden aan

De slechte weken op de beurs houden al een aantal weken aan. Deze week is het vooral Aurora dat het slecht doet, maar daar is ook een reden voor. Zoals we al eerder in dit artikel schreven, heeft het te maken met onder andere ontslagen en het sluiten van een grote kwekerij.