Terugkijktip: Lauren Venster bezoekt wietrokende nonnen in Californië

Lauren Venster bezocht de wietrokende (en wietkwekende) nonnen in Californië voor haar programma Lauren! en is het terugkijken zeker waard.

0
lauren venster wietrokende nonnen in californie
- Advertentie -

Eerder deze week verscheen een nieuwe aflevering van het programma Lauren! gepresenteerd door Lauren Venster op NPO3 over haar bezoek aan de wietrokende (en kwekende) nonnen in Californië.

Als je al wat langer in de cannabisindustrie meedraait, had je waarschijnlijk wel al over de nonnen in kwestie gehoord. Ze staan namelijk bekend als de ‘Sisters of the Valley‘ en hebben een eigen website waarop ze hun eigen producten verkopen.

Daar valt onder andere te lezen:

Wij zijn de activistische Sisters of The Valley en we zijn op een missie om de wereld te genezen door middel van plantaardige geneeskunde.

Net als onze voorouders van de Begijnen zijn wij geleerden die samenwerken, samen bidden en gekleed zijn om onze enclave te identificeren.

Genesteld in de verarmde maar agrarisch rijke Central Valley, maakt onze orde eervolle banen om onze gemeenschap te ondersteunen door middel van biologische gezondheidsproducten.

Alle producten zijn handgemaakt door vrouwen; gesaldeerd aan de maancycli, ingesteld op de nieuwe maan en gebotteld onder de volle maan.

Onze medicijnen maken wordt geleid door oude traditie, met zorg en respect voor de planten van de aarde.

Onze missie

De missie van de Sisterhood is om de meeste hoeveelheid op planten gebaseerde medicijnen te krijgen voor de meeste mensen over de hele wereld, op een manier die in lijn is met onze waarden van medelevend activisme, spiritualiteit en service.

Onze visie

Om de kloof tussen Moeder Aarde en haar lijdende mensen te overbruggen en de wereld open te stellen voor de genezende krachten van de gaven van de natuur.

De aflevering is zeker het kijken alsnog waard (via NPO Start), al is het maar vooral omdat onze mooie cannabisplant weer eens op de nationale televisie was te bewonderen. En op een positieve manier nog wel!