The Valens Company nu op de NASDAQ onder ticker NASDAQ:VLNS

De aandelen van The Valens Company zijn nu ook op de NASDAQ te vinden sinds vorige week.

0
The Valens Company NASDAQ
- Advertentie -

In april maakten we al bekend dat The Valens Company uit Canada bezig was aan een beursgang. Die is sinds vorige week een feit, maakte het bedrijf bekend in een persbericht.

Aandelen The Valens Company nu op de NASDAQ te vinden

De gewone aandelen van Valens blijven genoteerd en worden verhandeld op de Toronto Stock Exchange (TSX) onder het symbool “VLNS”. De aandelen van het bedrijf blijven op de OTCQX worden verhandeld onder het symbool “VLNCD” totdat de handel op NASDAQ begint. Aandeelhouders hoeven geen actie te ondernemen als gevolg van de up-listing en symboolwijziging.

“(…)een belangrijke mijlpaal die onze toewijding aan al onze aandeelhouders weerspiegelt(…)”

Tyler Robson, Chief Executive Officer en voorzitter van The Valens Company zei in het persbericht: “Onze NASDAQ-notering vertegenwoordigt opnieuw een belangrijke mijlpaal die onze toewijding aan al onze aandeelhouders weerspiegelt terwijl we onze wereldwijde groei-initiatieven blijven bevorderen door te profiteren van de legalisering van cannabis rond de wereld en het versterken van onze corporate governance. Ik ben buitengewoon trots op ons team en het platform dat we hier in Canada hebben gebouwd. In de toekomst zullen we doorgaan met het bouwen van een bedrijf dat gericht is op productinnovatie en het bevorderen van ons intellectueel eigendom om producten te creëren waar consumenten van genieten. Notering op de NASDAQ is de volgende stap in onze kapitaalmarktstrategie. Wij zijn van mening dat deze notering Valens en zijn aandeelhouders in staat zal stellen meer toegang te krijgen tot liquiditeit, een grotere zichtbaarheid van het bedrijf en een bredere aandeelhoudersbasis, in een poging om aandeelhouderswaarde op lange termijn te creëren.”

De notering van het bedrijf op de NASDAQ blijft onderworpen aan het voldoen aan alle toepasselijke vereisten voor notering en regelgeving. In combinatie met deze NASDAQ-notering zullen de gewone aandelen van Valens DWAC/FAST worden die in aanmerking komen voor Amerikaanse aandeelhouders.