Tilray brengt medicinale afdeling met Aphria onder ‘Tilray Medical’

Tilra brengt zijn medicinale afdeling met Aphria (na de fusie) onder 'Tilray Medical' en verenigt daarmee één strategie, missie en visie.

0
Tilray medical
Via Globe Newswire
- Advertentie -

De grote Canadese Licensed Producer Tilray liet gisteren weten in een persbericht dat het zijn medicinale afdeling, die door de fusie ook de afdeling van Aphria betreft, onder brengt onder de gezamenlijke noemer Tilray Medical dat de merken voor medicinale cannabis van het bedrijf verenigt onder één strategie, missie en visie.

Medicinale afdelingen Tilray en Aphria vallen nu onder Tilray Medical

Denise Faltischek, hoofd van International en Chief Strategy Officer, zei in het persbericht: “Tilray is de wereldleider in de vooruitgang van op cannabinoïden gebaseerde medicijnen, met een focus op het leveren van door onderzoek ondersteunde medicinale cannabisproducten aan artsen, apotheken en patiënten. Door de wereldwijde medische divisies van Tilray en Aphria onder een samenhangende strategie en missie te brengen, komt Tilray Medical naar voren als de belangrijkste wereldwijde leverancier van een portfolio van hoogwaardige, effectieve medicinale cannabismerken en producten voor patiënten in nood over de hele wereld.”

Volgens het Tilray Medical-consolidatieplan hebben patiënten in Canada wereldwijd de breedste toegang tot hun merken voor medicinale cannabis en productkeuzes, waaronder Tilray, Aphria, Broken Coast en Symbios. Onder voorbehoud van lokale wettelijke goedkeuringen, omvat Tilray Medical’s wereldwijde portfolio van medicinale cannabisproducten hoogwaardige en GMP-gecertificeerde toppen, oliën, vapes, edibles en topicals. Vooruitkijkend zal Tilray Medical zijn aanbod aan patiënten wereldwijd blijven uitbreiden.

Eerder dit jaar breidde het bedrijf al zijn aanbod uit in Australië, maar beëindigde het juist de samenwerking met Ab InBev.

Over Tilray Medical

Tilray groeide uit van een van de eerste bedrijven die een erkende erkende producent van medicinale cannabis in Canada werd tot het bouwen van de eerste GMP-gecertificeerde cannabisproductiefaciliteiten in Europa, eerst in Portugal en later in Duitsland. Tegenwoordig is Tilray Medical een van de grootste leveranciers van medicinale cannabismerken aan patiënten, artsen, ziekenhuizen, apotheken, onderzoekers en overheden, in 20 landen en op vijf continenten.

Cannabis Industrie Awards 2023