Top 3 tips voor vrouwen in de cannabisindustrie van een vrouwelijke CEO

De oprichter en CEO van Green Leaf Lab, Rowshan Reordan, deelt met ons haar top 3 tips die zijn ontworpen om vrouwen in de cannabisindustrie te helpen slagen en hun positie in de leidinggevende ruimte uit te breiden.

0
august de loor vrouwen cannabisindustrie simone van breda

De cannabisindustrie blijft exponentieel groeien, terwijl het aantal vrouwen in leidinggevende functies afneemt. Uit een onderzoek naar de cannabisindustrie uit 2015 bleek dat ongeveer 36% van de leidinggevenden in de Verenigde Staten op het gebied van cannabis vrouwen waren. Dat aantal daalde tot 27% in 2017. Uit een industrieonderzoek uit 2019 onder 166 cannabisbedrijven bleek dat slechts 17,6% van de vrouwen nu een leidinggevende rol bekleedt.

Lees ook: 

Er zijn veel hindernissen waar je langs moet navigeren voordat je succes bereikt in de cannabisindustrie. De oprichter en CEO van Green Leaf Lab, Rowshan Reordan, deelt met ons haar top 3 tips die zijn ontworpen om vrouwen in de cannabisindustrie te helpen slagen en hun positie in de leidinggevende ruimte uit te breiden. Green Leaf Lab, opgericht in 2011, is het eerste vrouwelijke cannabis- en hennep-CBD-laboratorium in de Verenigde Staten.

Top 3 tips voor vrouwen in de cannabisindustrie:

  1. Laat u horen: als vrouw kunnen uw opmerkingen en standpunten terzijde worden geschoven. Wees voorbereid en beknopt uw ​​punt. Als je wordt onderbroken, onderbreek hem dan beleefd, complimenteer hun expertise en keer terug naar je punten. Als een collega beweert dat uw inzichten hun eigen inzichten zijn, zeg het dan en bedank hem voor het ter sprake brengen van dat punt. Volg dan met een paar aanvullende punten die uw expertise in het onderwerp benadrukken.
  2. Bouw uw netwerk op: uw netwerk is uw ondersteuningssysteem. Ze helpen bij het vinden van oplossingen voor problemen waarmee u wordt geconfronteerd. Beperk uw netwerk niet tot uw geslacht. Creëer mentoren die hun succes hebben bewezen. Ze geven inzicht om uw groei te ondersteunen. Bouw je team op met mensen die je willen zien slagen. Uw team helpt uw ​​doelen te bereiken.
  3. Oefen zelfzorg: Zelfzorg betekent voor iedereen iets anders. Ontdek wat zelfzorg voor jou betekent. Maak de tijd en geef prioriteit aan jezelf. Gewoontes worden niet van de ene op de andere dag opgebouwd. Wees toegewijd aan uw zelfzorg met dezelfde passie die u aan uw werk geeft. Ongeacht wat er die dag of de dag ervoor is gebeurd, blijf toegewijd aan uw zelfzorg.