Video: Inkijkje bij Seth Rogen’s Houseplant hoofdkwartier

Architectural Digest ging met een camera op bezoek bij Seth Rogen's Houseplant voor een inkijkje in het unieke vintage design hoofdkwartier.

0
- Advertentie -
Dutch Passion

Als je wel eens wat ‘stoner’ films hebt gezien, is de kans groot dat er in een van die films de altijd cannabis vriendelijk acteur Seth Rogen in te zien was. Net zoals andere cannabis vriendelijke bekendheden, heeft inmiddels ook Seth Rogen al een tijdje zijn eigen wietmerk Houseplant dat actief is in Canada en de Verenigde Staten. Nou is dat op zich niet nieuwswaardig, maar hun unieke aanpak in vooral het design gedeelte, is iets wat tot de verbeelding spreekt.

Inkijkje in het unieke vintage design hoofdkwartier van Seth Rogen’s Houseplant

Hoewel het bedrijf ook een meer alledaagse kantoorruimte heeft, opereert Houseplant voornamelijk vanuit een in 1918 gebouwde bungalow in Los Angeles. “Het was niet onze bedoeling om Houseplant uit een huis te baseren”, zei Rogen, maar het is volkomen logisch. “Veel van onze producten zijn huishoudelijke artikelen. We ontdekten dat het van onschatbare waarde was om ze thuis te kunnen zien.”

Zeker als je van vintage houdt, is het genieten geblazen

En dus is het niet zo vreemd dat Architectural Digest met een camera op bezoek ging op het hoofdkwartier van Houseplant om door Seth Rogen rondgeleid te worden. Zeker als je van vintage houdt, is het genieten geblazen. Maar ook als je in het algemeen wel blij wordt van design, of altijd op zoek bent naar inspiratie. De manier waarop ze het vintage design weten door te trekken in alle producten die ze maken, evenals hun online en offline advertenties, is zeker inspirerend.

Houseplant werkte aanvankelijk trouwens samen met de behemoth Canopy Growth (NASDAQ:CGC), maar die samenwerking werd in juli vorig jaar beëindigd. Rogen zelf liet daarover weten: “Canada is waar het is begonnen, voor ons als mensen en als merk. Dit is geen exit van de Canadese markt, maar een kans voor ons om het merk in dit land te doen evolueren.”