Wietproef teler Cannamax heet nu ‘Hollandse Hoogtes’, kas in aanbouw

KG Greenhouses levert hoogwaardige kas voor duurzame teelt van cannabis voor wietexperiment teler Hollandse Hoogtes (Cannamax) in Bemmel.

0
aanmelding wietproef wietexperiment experiment gesloten coffeeshopketen assortiment jef martens analyse wietproef loting project c
- Advertentie -

De website Groenten Nieuws berichtte vorige week dat de wietexperiment teler Cannamax van naam is veranderd en tegenwoordig de naam Hollandse Hoogtes draagt. Verder valt in het nieuwsbericht te lezen en zien dat de bouw van de kas onderweg is.

KG Greenhouses begonnen met bouw kas voor Hollandse Hoogtes in Bemmel

De bouw van de kas van 15.000 m2 wordt verzorgt door KG Greenhouses in opdracht van Hollandse Hoogtes en zal dienen als een van de tien aangewezen locaties voor het experiment gesloten coffeeshopketen. In nauwe samenwerking met partners zal KG Greenhouses het gehele project vanaf de grond egaliseren tot aan de volledige oplevering verzorgen.

De kas in Bemmel zal worden uitgerust met de nieuwste technieken, waardoor een constant hoogwaardig product jaarrond kan worden geteeld.

Het bouwproces van de kas zou voorspoedig verlopen. Op vrijdag 17 maart werd de eerste paal geslagen, waarna het project gestaag vorderde. Op dit moment staat de kas al overeind en zijn de grondleidingen aangelegd. Momenteel is het team druk bezig met het storten van de betonvloer, een belangrijke mijlpaal in het bouwproces.

Eerder al beelden van de bouw van een andere teler gepubliceerd

Eerder konden we ook al melden dat Holigram was begonnen met de bouw van hun productiefaciliteit, inclusief foto’s.