Xebra Brands aandelen nu te vinden op de Frankfurt Stock Exchange

Xebra heeft ook een aanvraag ingediend bij de OTC Markets Group om een ​​notering in de Verenigde Staten te verkrijgen.

0
Xebra Brands
Via PR Newswire
- Advertentie -

Wellicht kan je onze berichtgeving van vorige maand herinneren dat Xebra Brands aankondigde dat de bouw van hun medicinale cannabis kwekerij in Nederland was voltooid. Vorige week maakte het bedrijf in een persbericht bekend dat de aandelen van het bedrijf voortaan te vinden zijn op de Frankfurt Stock Exchange. Ook azen ze op een beursgang in de Verenigde Staten.

Update, 7 juni: Xebra trekt zich terug uit Nederland, en daarmee de medicinale tender

Xebra Brands is begonnen met handelen op de Frankfurt Stock Exchange

Xebra Brands is begonnen met handelen op de Frankfurt Stock Exchange onder het handelssymbool 9YC. De gewone aandelen van Xebra zijn nu cross-listed op de Canadian Securities Exchange (CSE) en de Frankfurt Stock Exchange (FSE).

“De notering aan de Frankfurt Stock Exchange is een belangrijke mijlpaal(…)”

Xebra’s president, Rodrigo Gallardo, liet weten in het persbericht: “Sinds de notering aan de CSE hebben we het een prioriteit gemaakt om onze aandelen beschikbaar te hebben voor investeerders buiten Canada. De notering aan de Frankfurt Stock Exchange is een belangrijke mijlpaal in het bereiken van dit doel.”

De FSE is niet alleen de grootste beurs in Duitsland, maar wordt ook beschouwd als een van ‘s werelds grootste handelscentra voor effecten. Xebra verwacht dat de FSE-notering voor meer liquiditeit zal zorgen en zijn beleggersbasis in heel Europa aanzienlijk zal verbreden.

Xebra heeft ook een aanvraag ingediend bij de OTC Markets Group om een ​​notering in de Verenigde Staten te verkrijgen. Bovendien heeft Xebra een aanvraag voor DTC-geschiktheid voltooid, die binnenkort moet worden ingediend bij de Financial Industry Regulatory Authority (FINRA). Xebra schat dat zijn gewone aandelen mogelijk eind november 2021 op de OTC Pink worden verhandeld. Xebra is ook van plan om onmiddellijk daarna te upgraden naar OTCQB.