Zkittlez wiet breeder reageert op copyright rechtszaak Mars Wrigley

"Als het Skittles logo ons beroemd heeft gemaakt, waarom gebruiken mensen een Z in de verdere kruisingen en niet een S?"

0
cannabis belastingen Massachusetts cbd olie coffeeshp dizzy duck den haag 5000 clever leaves zkittlez wiet
- Advertentie -

Het zal je niet zijn ontgaan dat de orginele breeder van Zkittlez een rechtszaak aan zijn broek heeft van de makers van de echte Skittles® maker Mars Wrigley. Inmiddels heeft de breeder zelf ook gereageerd via Instagram.

Zkittlez breeder Terphogz reageert op Instagram

Vrij vertaald schrijft hij in de Instagram post hierboven: “Als het Skittles logo ons beroemd heeft gemaakt, waarom gebruiken mensen een Z in de verdere kruisingen en niet een S?”

“Geen van deze argumenten zal standhouden in een rechtbank(…)”

Tsjah hmm. Daar zit wat in, maar zoals ook iemand opmerkt in de comments zal deze beargumentering niet staande blijven in de rechtbank: “Geen van deze argumenten zal standhouden in een rechtbank. Als uw advocaat u dit niet in gewoon Engels vertelt, heeft u een nieuwe advocaat nodig.”

In een post daarvoor vroeg hij zich al af of hij een ‘moraal gevecht’ zal aangaan.

“(…)Misschien hadden mensen niet moeten zeggen dat ze ons lunchgeld zullen afnemen(…)”

Vrij vertaald: “Misschien ben ik de beer aan het porren, wat denken jullie, heb ik een morele strijd? Zelfs als je gelijk hebt in het leven, als je een vervelende onderhandelaar bent, sta je nog steeds aan de verkeerde kant. Misschien hadden mensen niet moeten zeggen dat ze ons lunchgeld zullen afnemen. Want dat klinkt als pesten, en dat is tegenwoordig de verkeerde boodschap.”

Het Zkittlez Instagram account zelf is inmiddels ‘Original Z‘ geworden overigens, alsof ze zich al indekken.

Soortje en genetica blijven bestaan en rondgaan

Bang zijn dat we deze soort gaan verliezen hoef je al helemaal niet te zijn. Ondanks dat de zaden nog steeds niet echt te koop zijn, is de genetica verwerkt in meerdere nieuwe toppers. Lees ook de column van Rens Hoppenbrouwers over de mysterieuze genetica en voorouders van Zkittlez.