De Beursberichten: aandelenkoersen kelderen weer in week 34

In week 33 leken de aandelenkoersen weer de weg naar boven te hebben gevonden, maar in week 34 zien we vooral verliezen.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 34

Tot voor kort hadden we zes bedrijven, maar doordat Village Farms International (NASDAQ:VFF) meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland is geworden, gaan we die voortaan ook volgen in De Beursberichten naast Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray was vorige week 4,06 dollar waard per aandeel. Een week later is het aandeel gedaald naar 3,58 dollar: een daling van 11,82%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 4,06 dollar waard na een stijging van 23,4%. Een week later is het aandeel gedaald naar 3,44 dollar: een daling van 15,27%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 3,19 dollar per aandeel na een stijging van zo’n 5,28%. Vandaag is het 2,92 dollar waard: een daling van zo’n 8,46%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 3,68 dollar per aandeel na een stijging van 13,23%. Vandaag staat het op 2,78: een daling van 24,46%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 2,78 dollar per aandeel waard na een daling van 3,81%. Vandaag is het 2,63 dollar waard: een verdere daling van 5,39%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Vorige week was het aandeel van Aurora 1,73 dollar waard na een stijging van zo’n 4,22%. Een week later is het gedaald naar 1,42 dollar: een daling van zo’n 17,92%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 1,43 waard na een daling van 2,72%. Het aandeel is een week later iets verder gedaald naar 1,37 dollar: een daling van 4,2%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Aandelenkoersen kelderen weer in week 34

In week 33 leken de aandelenkoersen weer de weg naar boven te hebben gevonden, maar in week 34 zien we vooral verliezen.

Cannabis Industrie Awards 2023