Meekijken in de medicinale cannabis fabriek van Aurora in Canada

Aurora is veel in het nieuws de laatste tijd. In deze twee video's kunnen we eens meekijken hoe het daar nu eigenlijk aan toe gaat.

0
- Advertentie -
Cannabis Industrie Awards 2022

Het is een wat oudere reportage, maar omdat het door CBC Canada is geproduceerd kunnen we ons zo voorstellen dat je het hebt gemist. In deze video uit 2016 laat CBC Canada je meekijken in de medicinale cannabis fabriek van Aurora.

Over Aurora

Het bedrijf is een wereldleider in de cannabisindustrie en bedient zowel de medische als de consumentenmarkt. Aurora, met hoofdkantoor in Edmonton, Alberta, is ‘een pionier op het gebied van cannabis wereldwijd, toegewijd om mensen te helpen hun leven te verbeteren’.

Aurora is een wereldleider in de cannabisindustrie en bedient zowel de medische als de consumentenmarkt

Het merkenportfolio van het bedrijf omvat Aurora, Aurora Drift, San Rafael ’71, Daily Special, AltaVie, MedReleaf, CanniMed, Whistler en Reliva CBD.

Door klanten te voorzien van innovatieve, hoogwaardige cannabisproducten, blijven de merken van Aurora doorbreken als marktleiders in de medische, prestatie-, wellness- en recreatieve markten, waar ze ook worden gelanceerd.

Tenminste, dat zeggen ze zelf.

Veel in het nieuws de laatste tijd

Het bedrijf is veel in het nieuws de laatste tijd. Zo heeft het sinds deze week een nieuwe CEO, Miguel Martin, en maakte het bekend dat het bedrijf omzetdaling signaleert en enorme afschrijvingen van 1,16 miljard euro.

Dat nieuws volgt nadat eerder bekend werd dat ze hun Europese facliteiten hebben opgeschort tot nog alleen in Denemarken.

Meer zien? Investeerders van het YouTube kanaal Middas Letter gingen in 2018 langs bij het bedrijf, nadat cannabis werd gelegaliseerd. Daarin laten ze hun nieuwste faciliteit zien.