De Beursberichten: slechte week op de beurs, Greenlane grootste daler (20,2%)

Met name Greenlane doet het slecht met een daling in waarde van 20,2% in een week tijd.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 43

Tot voor kort hadden we zes bedrijven, maar doordat Village Farms International (NASDAQ:VFF) meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland is geworden, gaan we die voortaan ook volgen in De Beursberichten naast Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 14,11 dollar waard na een stijging van 6,17%. Een week later is het aandeel weer gedaald naar 12,78 dollar: een daling van 9,42%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een stijging van zo’n 12,63% naar 11,59 dollar. Een week later is het aandeel weer gedaald naar 10,30 dollar: een daling van 11,13%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 7,96 dollar per aandeel waard na een daling van 0,25%. Vandaag staat het op 7,53 dollar: een daling van 5,40%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Aurora kende vorige week een stijging van 7,73% naar 7,66 dollar per aandeel. Vandaag is het aandeel weer gedaald naar 6,84 dollar: een stijging van 10,7%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 5,80 dollar per aandeel na een stijging van 6,62%. Vandaag is het 5,29 dollar waard: eindelijk weer een stijging van 8,79%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 6,01 waard na een stijging van 5,07%. Het aandeel is sindsdien weer gedaald en staat nu op 5,46 dollar: een daling van 9,15%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 2,18 dollar per aandeel na daling van 8,78%. Vandaag is het 1,74 dollar waard: een daling van 20,2%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Slechte week op de beurs, Greenlane grootste daler met 20,2%

Vorige week waren we nog voorzichtig optimistisch, vandaag is de stemming toch wat anders nadat blijkt dat alle bovenstaande bedrijven die we volgen allemaal flink zijn gekelderd op de beurs. Met name Greenlane doet het slecht met een daling in waarde van 20,2% in een week tijd.